Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Announce trailer για το Tokyo Dark: Remembrance

*
Η περιπέτεια μυστηρίου Tokyo Dark αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch το χειμώνα του 2018. Με νέο όμως όνομα, Tokyo Dark: Remembrance, όπως ανακοίνώθηκε από τον publisher Unties και τους developers Cherrymochi και Mebius. Το Tokyo Dark: Remembrance είναι η ολοκληρωμένη έκδοση του τίτλου και ολοκληρώνει την ιστορία του original παιχνιδιού που πρωτοκυκλοφόρησε το 2017. Σύμφωνα με την πλοκή, ο συνεργάτης της detective Ito αγνοείται και μια υπόθεση που αρχικά έδειχνε απλή, αρχίζει να γίνεται συνεχώς πιο πολύπλοκη, μέχρι που καταλλήγει σε εφιάλτη που προκαλεί την Ito να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και να αρίσει να αναρρωτιέται για την πνευματική της ισορροπία. Η εξέλιξη της ιστορία βρίσκεται στα χέρια των παικτών. Οι διαφορετικές αποφάσεις και ενέργειες αλλάζουν την πνευματική κατάσταση της Ito, ανοίγοντας διαδρόμους που αποκαλύπτουν διαφορετικές εναλλακτικές αντιμετώπισης των καταστάσεων. Προφανώς για το λόγο αυτό υπάρχουν 11 διαφορετικά τέλη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*